Tietoja toimitetuista tiedoista

Tarkastele aiempaa versiota käytettäessä Kasperskylle toimitettuja tietoja

Kasperskylle toimitetut tiedot Kaspersky Safe Kids versiota 1.9 käytettäessä

Kaspersky suojaa kaikkea tällä tavoin vastaanotettua tietoa lain ja asianmukaisten Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot siirretään suojatun kanavan kautta.

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen (Käyttöoikeussopimus) mukaisesti toimitetut henkilökohtaiset tiedot on lueteltu vastaavassa sopimusasiakirjassa. Voit tarkastella Käyttöoikeussopimusta lukemalla license.txt-asiakirjan, joka on sovelluksen asennuskansiossa.

Perustoimintojen vuoksi toimitetut ei-henkilökohtaiset tiedot:

Ohjelmiston laadun parantamiseksi lähetetyt ei-henkilötiedot:

Ohjelmiston asennukseen, poistamiseen ja päivittämiseen liittyvien virheiden nopean tunnistamisen ja korjaamisen vuoksi toimitetut ei-henkilökohtaiset tiedot: